Waarom Koppe

KOPPE – Made in Germany!

  • KOPPE-haardkachels scheppen niet alleen een weldoende en gezellige atmosfeer, maar verwarmen dankzij de efficiënte en emissiearme verbrandingstechniek ook op milieuvriendelijke wijze.
  • Alle KOPPE-haardkachels vervullen de relevante wettelijke normen en verordeningen. Opdat alle hout- en continu brandende kachels ook de grenswaarde 2 met betrekking tot 1. BlmSchV zouden vervullen, genieten deze kachels van een onbeperkte bestandbescherming. Bij uw Koppe kachel dreigt noch stillegging, noch vervanging noch filterdwang.
  • Wij hebben 80 jaar ervaring in de constructie van kachels! De firma Koppe bezit kerncompetentie in de constructie van kachels – ambachtelijke kennis en de jarenlange ervaring in de constructie van kachels staan voor de bekende KOPPE-kwaliteit. Van de staalplaat tot het afgewerkte kwaliteitsproduct: alle modellen worden door ons geproduceerd in Eschenbach i. d. Oberpfalz.
  • Het gebruik van kwaliteitsmaterialen zoals gietijzer, chamotte en hoogwaardig staal garanderen de lange levensduur van de KOPPE-haardkachels en geeft de zekerheid voor goede techniek. Vanzelfsprekend zijn onze producten aan een strikte kwaliteitscontrole onderworpen.
  • KOPPE-kachels bieden, dankzij hun groot aantal modellen, verwarmingsvermogens die het verschil maken, hoge bedieningsvriendelijkheid en moderne vormen haardkachels die bij uw individuele woonstijl passen.
  • Bij onze haardkachels, uitzondering gemaakt voor de KOPPE-bouwsetkachels, is de tegel- of natuursteenbekleding op het kachelmodel reeds voorgemonteerd. Zo valt de moeizame latere montage van de bekleding ter plaatse.
  • De firma KOPPE verkoopt haar haardkachels uitsluitend via de vakhandel en geselecteerde meesterbedrijven. Deze vakbedrijven staan graag ter beschikking voor vakkundig advies, inbouw en service.